S Sssssa Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 23 Çözümler 1 29 Temmuz 2018 #1 Metro for steam ban sebebi midir? Steam için oyunlarda FPS düşürür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2018
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 29 Temmuz 2018 #2 Hayır, ban sebebi değil. FPS Düşürmez.
J Jigsaw Decapat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 3 29 Temmuz 2018 #3 Hayir ban sebebi degildir fakat son Steam guncellemesi sonrasi karisti biraz yeni versiyonu bekliyorum ben. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2018
Hayir ban sebebi degildir fakat son Steam guncellemesi sonrasi karisti biraz yeni versiyonu bekliyorum ben.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2018 #4 Steam Air bence daha iyi. Kesinlikle ban yemezsiniz.
Alperen Özdemir Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 29 Temmuz 2018 #5 Metro 4.2.4 kullanıyordum, 4 ay kadar. Fakat son Steam güncellemesiyle aşırı kötü oldu. Yeni versiyonu bekleyin. Bende öyle yapacağım.
Metro 4.2.4 kullanıyordum, 4 ay kadar. Fakat son Steam güncellemesiyle aşırı kötü oldu. Yeni versiyonu bekleyin. Bende öyle yapacağım.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 29 Temmuz 2018 #6 SirYakup dedi: Steam Air bence daha iyi. Kesinlikle ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız fakat yeni Steam güncellemesi ile birlikte oda Metro skini gibi buga giriyor. Bildiğiniz bir fix var mı acaba?
SirYakup dedi: Steam Air bence daha iyi. Kesinlikle ban yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız fakat yeni Steam güncellemesi ile birlikte oda Metro skini gibi buga giriyor. Bildiğiniz bir fix var mı acaba?
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2018 #7 time to abandon ship dedi: Konu ile alakasız fakat yeni Steam güncellemesi ile birlikte oda Metro skini gibi buga giriyor. Bildiğiniz bir fix var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Metro hakkında bilgim yok maalesef Air kullanıyorum.
time to abandon ship dedi: Konu ile alakasız fakat yeni Steam güncellemesi ile birlikte oda Metro skini gibi buga giriyor. Bildiğiniz bir fix var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Metro hakkında bilgim yok maalesef Air kullanıyorum.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 30 Temmuz 2018 #8 SirYakup dedi: Metro hakkında bilgim yok maalesef Air kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metro yazmışım air diyecektim. Fix var mıdır?
SirYakup dedi: Metro hakkında bilgim yok maalesef Air kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam metro yazmışım air diyecektim. Fix var mıdır?