Fırat Fırat Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 12 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, Metro oyununu 1 gün önce indirdim, açtım çalıştı; sonra Türkçe yamayı kurup PC'yi yeniden başlattım şu hatayı aldım: "Metro Last Light Executable Çalışmayı durdurdu" Windows 7 Ultimate kullanıyorum bu arada. Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar, Metro oyununu 1 gün önce indirdim, açtım çalıştı; sonra Türkçe yamayı kurup PC'yi yeniden başlattım şu hatayı aldım: "Metro Last Light Executable Çalışmayı durdurdu" Windows 7 Ultimate kullanıyorum bu arada. Lütfen yardım edin.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #11 Oyun Epic Games'de 8 TL şu anda. Metro Last Light Redux | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Metro Last Light Redux oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Artı 0 Eksi
Oyun Epic Games'de 8 TL şu anda. Metro Last Light Redux | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Metro Last Light Redux oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com