FuatKalfalı Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Diğer konu yüzünden diğer hesabım 1 günlük engel yedi neyse tekrar konuya gelelim. Böyle bir grafik hatası alıyorum az önceki konuda resim yüklenmemiş. Oyun orijinal ve resim bana ait değil fakat tıpatıp aynı sorunu alıyorum.
Diğer konu yüzünden diğer hesabım 1 günlük engel yedi neyse tekrar konuya gelelim. Böyle bir grafik hatası alıyorum az önceki konuda resim yüklenmemiş. Oyun orijinal ve resim bana ait değil fakat tıpatıp aynı sorunu alıyorum.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #2 Sürücülerin güncel mi?
FuatKalfalı Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #3 Bildiğim kadarıyla evet.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #4 Ekran kartı sürücünü ve oyununu güncel değilse güncelle.