Merhaba, eski bilgisayarımda Metro: Last Light Redux'ta yaklaşık 6-7 saat oynama sürem vardı. Yeni bilgisayara geçtim indirdim tekrardan ama save yoktu yani continue çalışmıyordu. New game yapabiliyorum sadece (oyunu Epic Games'ten oynuyorum)
Cloud save kapalıydı herhalde. Ondan buluta yüklememiştir. Eski bilgisayarınızla aynı microsoft hesabı ve epic games hesabı olduğundan emin olun. Böyleyse buluta yüklemediğinden kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz.
Cloud save kapalıydı herhalde. Ondan buluta yüklememiştir. Eski bilgisayarınızla aynı Microsoft hesabı ve Epic Games hesabı olduğundan emin olun. Böyleyse buluta yüklemediğinden kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz.
@EmirSrky Onedrive hesabınızı da girdiniz mi? Gir, kaydedilen dosyaların yüklensin. Bir de onedrive ve belgelerim klasörüne bakın bir de. Oyunun klasörü var mı? 4A Games diye klasör olması gerek diye hatırlıyorum.
@EmirSrky OneDrive hesabınızı da girdiniz mi? Gir, kaydedilen dosyaların yüklensin. Bir de OneDrive ve belgelerim klasörüne bakın bir de. Oyunun klasörü var mı? 4A Games diye klasör olması gerek diye hatırlıyorum.