Çözüldü Metro: Last Light iyi son nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmetbuğragzkra

Hectopat
Daha fazla  
Metro 2033'ten epey sonra Metro: Last Light'a başladım tiyatroya kadar geldim. Sonra baktım ki oyunda iyi sonda var ama bazı insanları öldürmemem gerekiyormuş ben 1-2 kişi öldürdüm geri kalanları öldürmesem oyun iyi sonla biter mi?

Çözüm
@Ahmetbuğragzkra dondurucu gibi yer dediğiniz mezbaha mı? Muhtemelen iyi son için öldürmemeniz gereken Reich askerlerini öldürdünüz. Maalesef iyi sona ulaşamazsınız, onları öldürmeden önceki kayıttan başlamanız gerekebilir.
Evet, iyi sonla bitirebilirsiniz diye hatırlıyorum. İlk öldürmemeniz gereken kişi tiyatrodan sonra karşınıza çıkıyordu yanılmıyorsam. Hangi chapter'da gösteriyor sizi?

Hocam iyi aksiyonlar alınca bir flaş parlaması oluyor. Mümkün olduğu kadar öldürmeyeceksin, stealth takılacaksın ve insanlara yardım edeceksin. Bu şekilde iyi son açılır. Diğer kilit anlara dikkat ettiğiniz sürece iyi son verecektir.

@Ahmetbuğragzkra dondurucu gibi yer dediğiniz mezbaha mı? Muhtemelen iyi son için öldürmemeniz gereken Reich askerlerini öldürdünüz. Maalesef iyi sona ulaşamazsınız, onları öldürmeden önceki kayıttan başlamanız gerekebilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…