BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #1 Dün Metro Last Light ve Metro 2023 oyunlarını satın aldım. 2 oyunda girince siyah ekran veriyor. Oyunların sesi geliyor fakat ekran kapanıyor, Monitörün Led ışığı yanıp sönüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? @Recep Baltaş Yardımcı olur musunuz ?
Dün Metro Last Light ve Metro 2023 oyunlarını satın aldım. 2 oyunda girince siyah ekran veriyor. Oyunların sesi geliyor fakat ekran kapanıyor, Monitörün Led ışığı yanıp sönüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? @Recep Baltaş Yardımcı olur musunuz ?
Çözüm BeK00 7 Temmuz 2017 DeadBorn dedi: Sistemini alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bilgisayarı açıp kapatınca kendiliğinden çözüldü.
DeadBorn dedi: Sistemini alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bilgisayarı açıp kapatınca kendiliğinden çözüldü.
DeadBorn Hectopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #2 Sistemini alabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2017 Artı 0 Eksi
KS KS BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #3 DeadBorn dedi: Sistemini alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bilgisayarı açıp kapatınca kendiliğinden çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
DeadBorn dedi: Sistemini alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Bilgisayarı açıp kapatınca kendiliğinden çözüldü.