TR-BlueBruised Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 20 Yer Türkiye - Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #1 Metro LL Redux oyununu steam'den aldım. Fakat ne insanlar, ne yaratıklar ve bazı silahlar gözükmüyor. Oyunun dosyalarını doğrulattım ama durum aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2016
Metro LL Redux oyununu steam'den aldım. Fakat ne insanlar, ne yaratıklar ve bazı silahlar gözükmüyor. Oyunun dosyalarını doğrulattım ama durum aynı.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2016 #2 Windows 10 kullandığını varsayarak sürücülerini güncelle diyorum. Oyun orijinalse bu sorunu başka türlü yaşaman imkansız. Oyun klasöründe gizli dosya varsa hepsini aktif et.
Windows 10 kullandığını varsayarak sürücülerini güncelle diyorum. Oyun orijinalse bu sorunu başka türlü yaşaman imkansız. Oyun klasöründe gizli dosya varsa hepsini aktif et.
TR-BlueBruised Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 20 Yer Türkiye - Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2016 #3 Windows 7 ultimate 64bit kullanıyorum ve bütün sürücülerim güncel.