Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Dostlarım az önce büyük savaşı bitirdim. Tam yeni bölüme geçecekken oyundan attı ve giremiyorum şuan. Ekte videoyu görüyorsunuz. Safe modda da denedim. İşe yaramadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yükleniyor hocam 10 dakikaya yüklenir.
Dostlarım az önce büyük savaşı bitirdim. Tam yeni bölüme geçecekken oyundan attı ve giremiyorum şuan. Ekte videoyu görüyorsunuz. Safe modda da denedim. İşe yaramadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yükleniyor hocam 10 dakikaya yüklenir.
Çözüm Hollywoo 14 Şubat 2023 Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 GrimKazashini dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam denedim. Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam denedim.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 Aeronight dedi: Evet hocam denedim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir mod veya program yüklediniz mi oyuna? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Evet hocam denedim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir mod veya program yüklediniz mi oyuna?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 14 Şubat 2023 #5 Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 GrimKazashini dedi: Herhangi bir mod veya program yüklediniz mi oyuna? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hollywoo dedi: Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünmüştüm. Bölümlerden mi dönmem gerekiyor yoksa Steam Cloud'da bulabilir miyim? Sürprizbozan Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Herhangi bir mod veya program yüklediniz mi oyuna? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hollywoo dedi: Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünmüştüm. Bölümlerden mi dönmem gerekiyor yoksa Steam Cloud'da bulabilir miyim? Sürprizbozan
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 14 Şubat 2023 #7 Aeronight dedi: Ben de öyle düşünmüştüm. Bölümlerden mi dönmem gerekiyor yoksa Steam Cloud'da bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bölümlerden dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Ben de öyle düşünmüştüm. Bölümlerden mi dönmem gerekiyor yoksa Steam Cloud'da bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bölümlerden dönebilirsiniz.
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #8 Hollywoo dedi: Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... An itibariyle oyunu bitirdim. Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: Bende de olmuştu. O bölümden önceki saveden başlamanız gerek başka şekilde çözülmüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... An itibariyle oyunu bitirdim. Teşekkür ederim hocam.