H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Ekim 2020 #1 Metro Last Light oyuna girdiğimde ekran yenileme hızımı 60 Hertz yapıyor ve oyun da 60 üzerine çıkmıyor normal olarak. Aynı zamanda oyunu kapattığımda da ekran yenileme hızım 60 Hz kalıyor ve her seferinde değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl çözerim?
Metro Last Light oyuna girdiğimde ekran yenileme hızımı 60 Hertz yapıyor ve oyun da 60 üzerine çıkmıyor normal olarak. Aynı zamanda oyunu kapattığımda da ekran yenileme hızım 60 Hz kalıyor ve her seferinde değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl çözerim?
5 5WalterBishop8 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 V-Sync açık mı? Açıksa kapatın Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Ekim 2020 #3 5WalterBishop8 dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatın Genişletmek için tıkla... Vsync muhtemelen açıktı ama kapalı olsa dahi ekran 60 Hz olacak yine. Birazdan daha detaylı bilgi veririm şuan oyuma giremiyorum. Artı 0 Eksi
5WalterBishop8 dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatın Genişletmek için tıkla... Vsync muhtemelen açıktı ama kapalı olsa dahi ekran 60 Hz olacak yine. Birazdan daha detaylı bilgi veririm şuan oyuma giremiyorum.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 25 Ekim 2020 #4 Monitörünüzün hertz değerini mi de değiştiriyor? Artı 0 Eksi
KS KS H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Ekim 2020 #5 Catastrophe dedi: Monitörünüzün hertz değerini mi de değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Belirtmeyi unutmuşum, ekranım 75 Hz. 5WalterBishop8 dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatın Genişletmek için tıkla... Normalde V-Sync ekranın yenileme değerine göre olduğu için Vsync açıyordum ama bu oyundaki 60 FPS'ye sabitliyormuş. Sorun çözüldü teşekkürler. Son düzenleme: 25 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Catastrophe dedi: Monitörünüzün hertz değerini mi de değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Belirtmeyi unutmuşum, ekranım 75 Hz. 5WalterBishop8 dedi: V-Sync açık mı? Açıksa kapatın Genişletmek için tıkla... Normalde V-Sync ekranın yenileme değerine göre olduğu için Vsync açıyordum ama bu oyundaki 60 FPS'ye sabitliyormuş. Sorun çözüldü teşekkürler.