Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 213 Çözümler 1 7 Ekim 2024 #1 Selamlar arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24:15'teki kısımda etkileşime girdiği şey ile ben etkileşime girememekteyim, bir çözümü var mı acaba?
Selamlar arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24:15'teki kısımda etkileşime girdiği şey ile ben etkileşime girememekteyim, bir çözümü var mı acaba?
Çözüm Joelmillerrr 12 Ekim 2024 Arkadaşlar sorun kendi kendiliğine çözüldü nedenini ben de bilmiyorum.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 Joelmillerrr dedi: Selamlar arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24:15'teki kısımda etkileşime girdiği şey ile ben etkileşime girememekteyim, bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İlginç. Ben girebilmiştim. Bir oyundan çıkıp girmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
Joelmillerrr dedi: Selamlar arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24:15'teki kısımda etkileşime girdiği şey ile ben etkileşime girememekteyim, bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İlginç. Ben girebilmiştim. Bir oyundan çıkıp girmeyi dener misin?
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 7 Ekim 2024 #3 Bug olmuş olabilir. Dönebildiğin yakın bir save'e dönüp öyle dene. Artı 0 Eksi
KS KS Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 213 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #4 Arkadaşlar sorun kendi kendiliğine çözüldü nedenini ben de bilmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm