Donatus36 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Metro: Last Light Redux için Türkçe yama önerisi arıyorum Epic'den indirdim oyunu.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Ocak 2023 #2 Donatus36 dedi: Metro: Last Light Redux için Türkçe yama önerisi arıyorum Epic'den indirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Metro Last Light Redux TR Yama (Epic Games) v1.00.rar Bu kanaldan indiriyorum Epic için, RDR 2 için indirdim sorun olmadı
Donatus36 dedi: Metro: Last Light Redux için Türkçe yama önerisi arıyorum Epic'den indirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Metro Last Light Redux TR Yama (Epic Games) v1.00.rar Bu kanaldan indiriyorum Epic için, RDR 2 için indirdim sorun olmadı
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 G3BEN dedi: Metro Last Light Redux TR Yama (Epic Games) v1.00.rar Bu kanaldan indiriyorum Epic için, RDR 2 için indirdim sorun olmadı. Eki Görüntüle 1633476 Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal'de 1 tane virüs çıkıyor sorun olmaz mı sizce de? Eğer yanlışsam düzeltin beni VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
G3BEN dedi: Metro Last Light Redux TR Yama (Epic Games) v1.00.rar Bu kanaldan indiriyorum Epic için, RDR 2 için indirdim sorun olmadı. Eki Görüntüle 1633476 Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal'de 1 tane virüs çıkıyor sorun olmaz mı sizce de? Eğer yanlışsam düzeltin beni VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Ocak 2023 #4 CapsNumScroll dedi: Hocam VirusTotal'de 1 tane virüs çıkıyor sorun olmaz mı sizce de? Eğer yanlışsam düzeltin beni VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Rdr için sorun çıkmamıştı, biraz beklerseniz PC açayım, Kaspersky yüklü tam tarama yapayım bakayım. Sonucu atarım. G3BEN dedi: Rdr için sorun çıkmamıştı, biraz beklerseniz PC açayım, Kaspersky yüklü tam tarama yapayım bakayım. Sonucu atarım. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmadı hocam. .Exe dosyası olduğu için virüs tahmini yapıldığını düşünüyorum. Son düzenleme: 15 Ocak 2023
CapsNumScroll dedi: Hocam VirusTotal'de 1 tane virüs çıkıyor sorun olmaz mı sizce de? Eğer yanlışsam düzeltin beni VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Rdr için sorun çıkmamıştı, biraz beklerseniz PC açayım, Kaspersky yüklü tam tarama yapayım bakayım. Sonucu atarım. G3BEN dedi: Rdr için sorun çıkmamıştı, biraz beklerseniz PC açayım, Kaspersky yüklü tam tarama yapayım bakayım. Sonucu atarım. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmadı hocam. .Exe dosyası olduğu için virüs tahmini yapıldığını düşünüyorum.