NORONR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 188 23 Temmuz 2024 #1 Epic uyumlu yama arıyorum ancak galiba artık oyun çeviri'nin yaması indirilemiyor, başka hangi yama var mı?
Epic uyumlu yama arıyorum ancak galiba artık oyun çeviri'nin yaması indirilemiyor, başka hangi yama var mı?
EfeBY Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #2 Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Artı 0 Eksi
Metro 2033 Redux ve Last Light Redux Türkçe Yamaları - Oyunçeviri Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
jzxpse Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 327 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 NORONR dedi: Epic uyumlu yama arıyorum ancak galiba artık oyun çeviri'nin yaması indirilemiyor, başka hangi yama var mı? Genişletmek için tıkla... Bu yamayı kullanabilirsin, şu anda bu yama ile oynamaktayım iyi eğlenceler şimdiden Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama Artı 0 Eksi
NORONR dedi: Epic uyumlu yama arıyorum ancak galiba artık oyun çeviri'nin yaması indirilemiyor, başka hangi yama var mı? Genişletmek için tıkla... Bu yamayı kullanabilirsin, şu anda bu yama ile oynamaktayım iyi eğlenceler şimdiden Metro Last Light Redux (Epic Games) Türkçe Yama