Metro Last Light Redux yan görevlerin ana hikayeyle bağlantısı

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Herkese merhabalar. Oyunu bitirdikten sonra yan görevler olduğunu fark ettim bölüm yükleme ekranında. Açıkçası ana hikayeyi oynayıp bitirdikten ve hikayeyi öğrendikten sonra yan görevleri oynamak istemedim. Genel olarak yan görevlerin hikayeye etki etmeyeceğini biliyorum fakat emin olmak için sormak istedim. Daha önce oynayıp bitiren ve yan görevleri de oynamış arkadaşlar varsa yan görevlerin ana hikaye ile herhangi bir bağlantısının olup olmadığı hakkında bilgi verirlerse çok mutlu olurum.

Yan görevlerin bazılarında ana hikayeyle bağlantılı karakterler var. Fakat yan görevler ana hikayeyi etkilemiyor ayrılar. Açıkçası ben oynamanı öneriyorum keyifliler.

Metro Exodus olmasın?
Hayır. Last Light oyununda da oyunu bitirdikten sonra yükle kısmından görevlere bakarsanız "Q" ile yan görevlere geçebiliyorsunuz. Ancak oyunu bitirme zorunluluğu var mı bilmiyorum şayet ben oyunu bitirdikten sonra fark ettim. Ayrıca bu dediklerimi Redux ve Steam versiyonu için konuşuyorum.
Yan görevlerin bazılarında ana hikayeyle bağlantılı karakterler var. Fakat yan görevler ana hikayeyi etkilemiyor ayrılar. Açıkçası ben oynamanı öneriyorum keyifliler.
Biraz hikayeyi sindirdikten sonra yan görevlere de bakıp oynayayım o halde.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam 5 defa bitirdim daha yeni öğreniyorum. Hikayeyle aşırı bağlantısı olacağını sanmıyorum.

Hocam 5 defa bitirdim daha yeni öğreniyorum. Hikayeyle aşırı bağlantısı olacağını sanmıyorum.

Bende öyle düşünüyorum fakat hikayeyi sindirdikten sonra şans vermek istedim yan görevlere de. Üzerinde sansür olan yazıda oyunla ilgili spoiler vardır. Anna adlı göreve girdikten sonra oyunun ilk başlarında Kara Deriliyi yakalamak için gönderildiğimiz bölümü Anna'nin gözünden oynuyormuşuz. O açıdan diğer karakterlerinden gözünden görmek de güzel olabilir diye düşündüm. Ondan dolayı yukarıda da dediğim gibi şans vermek iyi olabilir.

Yan görevlerin pek bir bağlantısı yok, en fazla hikayede gördüğümüz bir karakter olarak oynuyoruz onun o da 1-2 tanesinde ama yan görevleri yapmanızı tavsiye ederim yine de eğlencelilerdir, özellikle de Ranger Hardcore'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…