XXVII Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Oyun geliştiricisi 9 Ocak 2021 #1 Oyunu indirdim GOG Galaxy ile ancak oyun önce DLL hatası verdi, sonra da safe mode hatası. İndirilirken bir aksilik olmadı ve dosyaları da tarattım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Oyunu indirdim GOG Galaxy ile ancak oyun önce DLL hatası verdi, sonra da safe mode hatası. İndirilirken bir aksilik olmadı ve dosyaları da tarattım.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 9 Ocak 2021 #2 Oyunun exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS XXVII Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Oyun geliştiricisi 9 Ocak 2021 #3 Alikaplan801 dedi: Oyunun exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabiki denedim ama olmadı Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Oyunun exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabiki denedim ama olmadı
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 9 Ocak 2021 #4 XXVII dedi: Tabiki denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Artı 0 Eksi
XXVII dedi: Tabiki denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın.
KS KS XXVII Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Oyun geliştiricisi 9 Ocak 2021 #5 Alikaplan801 dedi: Başka bir yöntem: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı.(lanet hatanın çözümü vardır umarım.) Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Başka bir yöntem: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı.(lanet hatanın çözümü vardır umarım.)
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 9 Ocak 2021 #6 XXVII dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #7 Hocam dll'i elle mi yüklediniz. Artı 0 Eksi
KS KS XXVII Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Oyun geliştiricisi 9 Ocak 2021 #8 Qi Strannik dedi: Hocam dll'i elle mi yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Evet Alikaplan801 dedi: Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemimin bir önemi yok çünkü formattan önce dll'ler var iken bu bilgisayarda sorunsuz çalıştı. Artı 0 Eksi
Qi Strannik dedi: Hocam dll'i elle mi yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Evet Alikaplan801 dedi: Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemimin bir önemi yok çünkü formattan önce dll'ler var iken bu bilgisayarda sorunsuz çalıştı.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 9 Ocak 2021 #9 XXVII dedi: Evet Genişletmek için tıkla... DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor. Artı 0 Eksi
XXVII dedi: Evet Genişletmek için tıkla... DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor.
KS KS XXVII Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Oyun geliştiricisi 9 Ocak 2021 #10 Alikaplan801 dedi: DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum, bulmamın bir yolu var mı? Alikaplan801 dedi: Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemimin bir önemi yok çünkü formattan önce dll'ler var iken bu bilgisayarda sorunsuz çalıştı. Alikaplan801 dedi: DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Dll'leri aldığım dosyada 126 dll var Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum, bulmamın bir yolu var mı? Alikaplan801 dedi: Bu yöntemi de uygulayabilirsiniz: Oyunun dosya konumunu açın ve exe dosyasına sağ tıklayın. 'Özellikler' seçeneğini seçin. 'Uyumluluk' kısmına geçin, 'oyunun çalıştırılacağı uyumluluk modu' yazısına tik atarak 'Windows XP Service Pack 2' seçeneğini seçin ve 'uygula' butonuna tıklayın. Oyunu başlatın. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemimin bir önemi yok çünkü formattan önce dll'ler var iken bu bilgisayarda sorunsuz çalıştı. Alikaplan801 dedi: DLL el ile yüklenmez, el ile atmış olduğunuz DLL'yi kaldırın ve almış olduğunuz hatayı bizimle paylaşın. *Sorun DLL'yi el ile 'yüklemenizden' kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Dll'leri aldığım dosyada 126 dll var