Sürprizbozan Metro: Last Light'ta Artyom'a ne oluyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wherwismymnd

Centipat
Selamlar, bildiğiniz üzere Metro Last Night Redux oyununun sonunda Artyom şalteri indiriyor ve D6 patlıyor bunun sonucunda da herkes buna Artyom'da dahil olmak üzere ölüyor. Artyom'un öldüğünü nereden çıkardın derseniz en sonda kısa bir hikaye geçiyor. Orada sanırım Anna ve kucağında bir çocuk babasından bahsediyor Anna da Artyom'un özelliklerinin hepsini söylüyor yani Artyom'un öldüğü anlaşılıyor. Ama Metro Exodus oyununda Artyom karakterini oynamakla başlıyoruz. Nasıl oluyor bu?

İyi son Kötü son. Sen Doom oynar gibi oynamışsın ve kötü son gelmiş.

Birden fazla son var diye biliyorum.
Hayır onu demek istemedim yani Last Night oyununun sonunda karakter ölüyor ama Metro Exodus'da hiç birşey olmamış gibi devam ediyoruz. Hikayenin gelişmesini kaçırdım sanırım.

İyi son Kötü son. Sen Doom oynar gibi oynamışsın ve kötü son gelmiş.
Last Night oyununda birden fazla son mu var?

Evet, hatta 2033 içinde var. 4A Games "iyi sonu" referans alıp Exodu'su yaptılar.

Hiç aklıma gelmedi. Keşke silmeseydim be .

İyi son için "Stealth" yani gizlilik odaklı oynaman lazım. Neredeyse hiç görünmeden, çok az silah kullanarak oynayabilirsin. Daha dün iyi son ile bitirdim.

Aha bu şekilde.

Dosya Ekleri

• MetroLL_2025_02_20_23_48_09_615.jpg
    559,6 KB · Görüntüleme: 73
  • MetroLL_2025_02_20_23_50_20_110.jpg
    433 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…