Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 15 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar , Metro Last Night oyununda ayarlar en yüksekte veya en düşükte 7 FPS üstünü alamıyorum. Buyrun bu da videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar , Metro Last Night oyununda ayarlar en yüksekte veya en düşükte 7 FPS üstünü alamıyorum. Buyrun bu da videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2013 #2 Valla oyunu güncellemeyi dene. Fakat şunu söyleyeyim ben en üst ayarda hiç oynayamıyorum, anca orta ayarda 30 FPS üstünde oynuyorum. Crysis 3'den sonra en çok sistemi zorlayan oyun bunu gördüm üstelik bu kadar kötü grafiklere sahipken.
Valla oyunu güncellemeyi dene. Fakat şunu söyleyeyim ben en üst ayarda hiç oynayamıyorum, anca orta ayarda 30 FPS üstünde oynuyorum. Crysis 3'den sonra en çok sistemi zorlayan oyun bunu gördüm üstelik bu kadar kötü grafiklere sahipken.
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2013 #3 Oyunu kesinlikle güncelle sorun burdan kaynaklanıyor. %50-60 yakın FPS artışı olacak.
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 15 Ağustos 2013 #4 Nerden güncelicem Steamde günceleme yok?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2013 #5 Belki bunlar işine yarayabilir; [Metro Last Light] How to get more FPS - YouTube Metro: Last Light fps issues? - Yahoo! Answers Korsan kullanıyorsanız oyunu güncelleyin. Korsan değilse zaten Steam kendisi en güncel sürüme getirecektir. Güncelleme için; Kod:Panoya kopyala Metro.Last.Light.Update.3-RELOADED Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2013
Belki bunlar işine yarayabilir; [Metro Last Light] How to get more FPS - YouTube Metro: Last Light fps issues? - Yahoo! Answers Korsan kullanıyorsanız oyunu güncelleyin. Korsan değilse zaten Steam kendisi en güncel sürüme getirecektir. Güncelleme için; Kod:Panoya kopyala Metro.Last.Light.Update.3-RELOADED
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 15 Ağustos 2013 #6 Oyun orjinal , o zaman güncel olması gerekiyor. Bir de sizin verdiğiniz linkleri deneyeceğim. Denedim linkleride işe yaramadı. - - - Güncellendi - - - Başka çözümü olan varmı? Oyun elimde patlasın istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2013
Oyun orjinal , o zaman güncel olması gerekiyor. Bir de sizin verdiğiniz linkleri deneyeceğim. Denedim linkleride işe yaramadı. - - - Güncellendi - - - Başka çözümü olan varmı? Oyun elimde patlasın istemiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Ağustos 2013 #7 AF'yi kapatmıyorsun AF4'te kalıyor AF'yi de kapat ve uyguladıktan sonra oyunu yeniden başlat.
U Uğurhan Çavuş Hectopat Katılım 28 Şubat 2012 Mesajlar 272 17 Ağustos 2013 #8 Oyunun 1.9 güncellemesi çıkmıştı en son. 1.10 da çıkmış. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2013
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 17 Ağustos 2013 #9 Recep abi AF kapanmıyor. Sadece 4 ve 16'yı seçebiliyorum. - - - Güncellendi - - - Güncelemeyle düzelmiş gibi duruyor.Umarım sorun çıkmaz.
Recep abi AF kapanmıyor. Sadece 4 ve 16'yı seçebiliyorum. - - - Güncellendi - - - Güncelemeyle düzelmiş gibi duruyor.Umarım sorun çıkmaz.