Metro mu Kamil Koç mu?

Metro ile Konya-Sakarya yolculuğu yaptım 3-4 kez. 8 saatlik yolda 1 kez mola verilmez mi? Vermiyorlar.

Ben Otogar'da market işletiyorum ve en çok tercih edilen firmalar "Kamilkoç, Pamukkale" bu ikisinden birisini seçmeniz sizin için hem daha kaliteli ve hoş yolculuk, hem de su ihtiyacınızı giderebileceğiniz bir yolculuk olacak, diğer firmalar şu virüs olaylarından dolayı artık su bile vermiyor otobüs içinde.

Hocam Metro'yu önermiyorum ancak benim şansıma ben hiçbir absürt olaya denk gelmedim. Yani ne trafikte kaza yaşadım ne de kötü bir yolculuk. Yine de Kamil Koç'u seçmenizi tavsiye ederim.

Uzun süredir otobüs yolculuğu yapmıyorum ama yüzümde beyaz ve yapışkan bir şeyle uyanmayı seveceğimi sanmam. O yüzden Kamil Koç diyeyim, zaten en son İzmir-Aydın arasında kullanmıştım yıllar önce. Tek koltuk sırasını sevmiştim, diz mesafesi de iyiydi.

Kamil Koçun eski elitliği kalmadı. Yol kenarından yolcu almaya başlamış. Kötünün iyisi diyelim.
Metro zaten tam bir fiyasko. Uzak durmak lazım.
Rakip firma olmadığı için mecburuz. Bunu en iyi onlar biliyor. Rahatlıkları bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…