Steam Metro Saga Bundle alınmıyor

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Metro serisi indirimde ve saga bundel diye bir paketi var. İçinde Metro 2033 Redux, Last Light Redux ve Exodus Gold var ama pakete tıkladığımda beni Steam marketine yönlendiriyor paketi görüntüleyemiyorum. 2033 Redux Last lLght Redux sayfalarına girince satın alma butonu gözükmüyor. Nedeni nedir sizce? Hesabımda Last Light Complate Edition var Last Light Redux ile farkı nedir?

Steam'in yeni fiyat politikası gereği satın alamıyorsunuz. İndirimle 5.50 TL'den daha düşük oyunlar satın alınmıyor. Oyun yapımcısının fiyatı yükseltmesi ya da oyununu tamamıyla bedava yapması gerekiyor. Last Light Complete Edition ile Redux arasındaki fark da Redux'un daha gelişmiş hâli olduğunu söyleyebiliriz. Grafik açısından daha gelişmiş ve oyundaki ufak tefek buglar da düzeltilmiş. Hikâye aynı hikâye.

Ben last ligth Complete editiona Türkçe yama kırmak için çok uğraştım kurduğum yamaların hiçbiri ile oyuna bile giremedim sonra gidip Redux sürümünü almıştım Türkçe yama ile oynayacaksan Redux sürümünü alman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı