Metro serisi çok korkunç mu?

Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
Aşırı gerilimli bir atmosfere sahip ama pek jumpscareli safkan korku yapımı diyemem. Kesinlikle alınır oynanır, iki kere seriyi baştan sona bitirmiş biri olarak söylüyorum.

Gerilim var ancak direkt olarak korku var mı bilemedim. Sadece Exodus oynayan birisi olarak bazı yerlerde korkuya yakın sahneler yaşamıştım evet. Özellikle geceleri. Oynadığım en iyi atmosferi oyuncuya geçiren oyun olabilir.

Exodus'ta daha çok kendini çaresiz hissettiğinden ve karşıdaki düşmanlar gerçek hayat senaryolarına daha gerçekçi olarak tepki verdiğinden biraz geriliyorsun. Artyom konuşsa daha iyi olurdu her şey.

Normalde bu tarz oyunları tek başıma oynayamam fakat 2 metro oyunu bitirmiştim. Son oyunu gerim gerim gerdi çokta zordu onu bıraktım.

Ama çok güzel atmosfer çok başarılı hikaye.

Oyun korku oyunu değil ve oyunda gereksiz açık dünya öğelerine de yer verilmiyor. Gerilim oyunu olduğunu söyleyebiliriz ve oynamanızı da tavsiye ederim.

Arkadaşlar seri fazla korkunç mu? Korku oyunlarını hiç sevmiyorum ama bu seriyi de oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?

Maksat korku oyunu falan değil ben içindeki mutant böcekler su yaratıkları böcekleri onlardan tiksiniyorum o 8 bacaklılar gelince ekrana bakamıyorum ilk 2 oyunu öyle yarm yamalak bıraktım exudus da da öyle ıstakoz gibi bir şey görünce direk sildim PS5'ten.

Gerilim diyelim daha çok arkadaşlar da demiş zaten dead space oynadıysanız benzer gerilimi.

Aradan bir yıldan fazla süre geçmiş ve bir yıl sonra tekrar ve tekrar önerebileceğim bir seri. Sizi korkutmak için ucuz taktiklere başvurmayan, korkuyu atmosferin tekinsizliği ve güvensizliği vasıtası ile veren, avcı değil av olduğunuzu hissettiren müthiş bir seridir.

Metro serisini tamamen bitirdim, 2033 de karlı şehrin üstünde geçtiğimiz bölüm vardı orada mutant kurtlar uluduktan sonra saldırıyordu çok gerildim ve korktum sürekli peşimdeydiler mermi doldurup kaçıp vuruyordum oyunun bazı yerleri böyle gergin ve korkunç onun harici normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…