OyunPortal TaklaKing
Hectopat
Bununla ilgi bir haber var mı sizce seri devam eder mi yoksa serinin bittiği açıklandı mı?
İyi son aldıysanız öyle bitiyor olabilir ama emin olun ben kötü son aldım. Hiç öyle devam edeceğim havası yok o sondaExodus ben devam edeceğim diyerek bitti. Kitaplarını hiç okumadım o yüzden kitaptan emin değilim ama oyunlar devam eder.
İyi son aldıysanız öyle bitiyor olabilir ama emin olun ben kötü son aldım. Hiç öyle devam edeceğim havası yok o sonda![]()
Dediğiniz gibi yok saymışlardı sonları. Tekrar öyle yapacaklarını sanmıyorum. Metro oyunu gelse bile Artyom olarak değil başka bir karakterle oynayacağımızı düşünüyorum.Last Light da kötü son almıştım ama Exodus iyi sondan devam ediyor.
Dediğiniz gibi yok saymışlardı sonları. Tekrar öyle yapacaklarını sanmıyorum. Metro oyunu gelse bile Artyom olarak değil başka bir karakterle oynayacağımızı düşünüyorum.
Fikir olarak oldukça güzel. Umarım olur.Tahminim sıradaki oyunda 2 ana karakter Anna ve Artyom olur ikisi arasında geçişli anlatım tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.