hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #11 Valla haklısınız 8TL bulmaya çalışacağım en yakın zamanda. Veya sadece Metro Exodus'u alırım.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2023 #12 Enomann dedi: Hocam indirime 1 ay kala oyuna zam getiremiyorlar mı ? Elden Ring'e geçen bi zam geldi sizce 29una kadar tekrardan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Steam kuralları gereği eğer bir oyuna herhangi bir para biriminde(Dolar, Euro, TL vb.) zam gelirse 1 ay boyunca indirim yapamıyorlar. Yani oyunu 29 Mayıs'ta zamlarlarsa en erken 29 Haziran'da indirim yapabilirler.
Enomann dedi: Hocam indirime 1 ay kala oyuna zam getiremiyorlar mı ? Elden Ring'e geçen bi zam geldi sizce 29una kadar tekrardan gelir mi? Genişletmek için tıkla... Steam kuralları gereği eğer bir oyuna herhangi bir para biriminde(Dolar, Euro, TL vb.) zam gelirse 1 ay boyunca indirim yapamıyorlar. Yani oyunu 29 Mayıs'ta zamlarlarsa en erken 29 Haziran'da indirim yapabilirler.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #13 hellomister dedi: Valla haklısınız 8TL bulmaya çalışacağım en yakın zamanda. Veya sadece Metro Exodus'u alırım. Genişletmek için tıkla... Sepete ekle diyip ödeme yapmaya çalışırsanız, kalan 8 TL'ye kredi kartı veya sanal karttan çekmesini sağlayabiliyorsunuz. Belki de biliyorsunuzdur.
hellomister dedi: Valla haklısınız 8TL bulmaya çalışacağım en yakın zamanda. Veya sadece Metro Exodus'u alırım. Genişletmek için tıkla... Sepete ekle diyip ödeme yapmaya çalışırsanız, kalan 8 TL'ye kredi kartı veya sanal karttan çekmesini sağlayabiliyorsunuz. Belki de biliyorsunuzdur.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #14 Kemal Özgür Ayhan dedi: Sepete ekle diyip ödeme yapmaya çalışırsanız, kalan 8 TL'ye kredi kartı veya sanal karttan çekmesini sağlayabiliyorsunuz. Belki de biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şuan 43TL yaptım son 6TL kaldı ama kartta para yok Teşekkürler. Güncelleme: Aldım paketi. Son düzenleme: 22 Mayıs 2023
Kemal Özgür Ayhan dedi: Sepete ekle diyip ödeme yapmaya çalışırsanız, kalan 8 TL'ye kredi kartı veya sanal karttan çekmesini sağlayabiliyorsunuz. Belki de biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şuan 43TL yaptım son 6TL kaldı ama kartta para yok Teşekkürler. Güncelleme: Aldım paketi.