Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 13 Şubat 2025 #11 @Muhammed Hamzaa hocam şu an kitap yok elimde, NadirKitap'dan veya görsellerden resimlere ulaşabilirsin aynı zamanda videolardan da ulaşabilirsin.
@Muhammed Hamzaa hocam şu an kitap yok elimde, NadirKitap'dan veya görsellerden resimlere ulaşabilirsin aynı zamanda videolardan da ulaşabilirsin.
Muhammed Hamzaa Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #12 Aras the Great dedi: @Muhammed Hamzaa hocam şu ankitap yok elimde, Nadirkitap'dan veya görsellerden resimlere ulaşabilirsin aynı zamanda videolardan da ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakındım hocam biraz. Hala tam bir bilgi edinemedim ama çoktan kargoya verdim. Çok takılan biri değilim böyle şeylere gelince görmüş olurum. Teşekkür ederim.
Aras the Great dedi: @Muhammed Hamzaa hocam şu ankitap yok elimde, Nadirkitap'dan veya görsellerden resimlere ulaşabilirsin aynı zamanda videolardan da ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakındım hocam biraz. Hala tam bir bilgi edinemedim ama çoktan kargoya verdim. Çok takılan biri değilim böyle şeylere gelince görmüş olurum. Teşekkür ederim.