LastThe Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur?
Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Haziran 2024 #2 LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... İndirirler. Veya metroya bağlı olarak ters istikamete gidecek insanlar biner ve geri gidersin.
LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... İndirirler. Veya metroya bağlı olarak ters istikamete gidecek insanlar biner ve geri gidersin.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.150 Çözümler 40 Yer New York 27 Haziran 2024 #3 Son duraktan ilk durağa geri gidiyor diye biliyorum.
LastThe Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 Mert Can Urcan dedi: İndirirler. Veya metroya bağlı olarak ters istikamete gidecek insanlar biner ve geri gidersin. Genişletmek için tıkla... Otomatik metroda kim indirecek ki?
Mert Can Urcan dedi: İndirirler. Veya metroya bağlı olarak ters istikamete gidecek insanlar biner ve geri gidersin. Genişletmek için tıkla... Otomatik metroda kim indirecek ki?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Haziran 2024 #5 LastThe dedi: Otomatik metroda kim indirecek ki? Genişletmek için tıkla... Biraz raylı sistem şemalarını incelersen, hangisinde kimin indirmeye gerek duyacağını ve duymayacağını görürsün.
LastThe dedi: Otomatik metroda kim indirecek ki? Genişletmek için tıkla... Biraz raylı sistem şemalarını incelersen, hangisinde kimin indirmeye gerek duyacağını ve duymayacağını görürsün.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 27 Haziran 2024 #6 LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Bazı metrolar çalışmayı bırakıyor bazıları ise aynı mevkide geri dönüyor.
LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Bazı metrolar çalışmayı bırakıyor bazıları ise aynı mevkide geri dönüyor.
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 Backrooms.
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #8 Büyük ihtimalle geri dönersin.
darkzilla Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #9 LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Tramvayda denedim araç depoya gideceği için indiriyolar ama eğer güvenliğe yakalanmazsan depodan gelen araca binebilirsin
LastThe dedi: Selamlar, her gün metroyla işe gidiyorum. Aklıma hep takılıyor. Tramvay ve metrolarda son durakta inmezsek ne olur? Genişletmek için tıkla... Tramvayda denedim araç depoya gideceği için indiriyolar ama eğer güvenliğe yakalanmazsan depodan gelen araca binebilirsin
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Kasım 2024 #10 Kaç yaşındasın? Hangi ildesin?