Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 5 Nisan 2023 #1 Metroda giderken sıkmayacak şeyler önerir misiniz? Müzik olur (internetsiz) oyun olur kitap olur.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Eğer LoL evreni ile alakanız var ise afet kitabını kesinlikle öneririm, şahsen çok beğendim.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 5 Nisan 2023 #3 Teknoseyir kanalının haftalık muhabbet bölümlerini dinleyebilirsiniz indirip. Son zamanlarda uzun yolda en büyük eğlencem. Ya da radyo tiyatrosu yine indirip dinleyebilirsiniz.
Teknoseyir kanalının haftalık muhabbet bölümlerini dinleyebilirsiniz indirip. Son zamanlarda uzun yolda en büyük eğlencem. Ya da radyo tiyatrosu yine indirip dinleyebilirsiniz.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 5 Nisan 2023 #4 ArthurMorgan33 dedi: Eğer LoL evreni ile alakanız var ise afet kitabını kesinlikle öneririm, şahsen çok beğendim. Genişletmek için tıkla... İsimden de belli oluyor hocam Billy Summers, O, 22/11/63, Enstitü kitaplarını öneririm hepsinin yazarı Stephen King.
ArthurMorgan33 dedi: Eğer LoL evreni ile alakanız var ise afet kitabını kesinlikle öneririm, şahsen çok beğendim. Genişletmek için tıkla... İsimden de belli oluyor hocam Billy Summers, O, 22/11/63, Enstitü kitaplarını öneririm hepsinin yazarı Stephen King.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 5 Nisan 2023 #5 Bunu dinle ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu dinle ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 10 Nisan 2023 #6 Herkese teşekkürler. Peki oyun önerecek var mıdır?