IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 27 Temmuz 2021 #11 Alınır.
D die4u Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #12 tamamdır alıyorum sağolun cevaplarınız için
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 27 Temmuz 2021 #13 die4u dedi: Kanka ama bedavaya Epic'de dağıtıldı diye hatırlıyorum onu oynayabilecek platformum yok oradan yani. Genişletmek için tıkla... Yine de çok kendini tgekrar eden bir yapısı yüzünden zorla bitirmeye çalıştığım oyunlar. Sadece exodus güzel. Hatta Metro 2033'ün sonuna bakabilmek için twitcher bakayım dedim onlarda sonuna kadar oynamaya dayanamamış :d
die4u dedi: Kanka ama bedavaya Epic'de dağıtıldı diye hatırlıyorum onu oynayabilecek platformum yok oradan yani. Genişletmek için tıkla... Yine de çok kendini tgekrar eden bir yapısı yüzünden zorla bitirmeye çalıştığım oyunlar. Sadece exodus güzel. Hatta Metro 2033'ün sonuna bakabilmek için twitcher bakayım dedim onlarda sonuna kadar oynamaya dayanamamış :d