M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 20 Şubat 2020 #11 LoverOfDeath dedi: Güncelleme ile gelen yeniliklerden mahrum kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme cihazı ağırlaştırıyor
LoverOfDeath dedi: Güncelleme ile gelen yeniliklerden mahrum kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme cihazı ağırlaştırıyor
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 20 Şubat 2020 #12 Minipro44 dedi: Güncelleme cihazı ağırlaştırıyor Genişletmek için tıkla... SD 710 işlemci kullanıyor pek sanmıyorum dostum , yine de sen bilirsin .
Minipro44 dedi: Güncelleme cihazı ağırlaştırıyor Genişletmek için tıkla... SD 710 işlemci kullanıyor pek sanmıyorum dostum , yine de sen bilirsin .
M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 20 Şubat 2020 #13 LoverOfDeath dedi: SD 710 işlemci kullanıyor pek sanmıyorum dostum , yine de sen bilirsin . Genişletmek için tıkla... Android güncellemrsi almıyor ama gelen özellikleri verdikleri ara güncrllrmr il rcihaza katıolar
LoverOfDeath dedi: SD 710 işlemci kullanıyor pek sanmıyorum dostum , yine de sen bilirsin . Genişletmek için tıkla... Android güncellemrsi almıyor ama gelen özellikleri verdikleri ara güncrllrmr il rcihaza katıolar
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 20 Şubat 2020 #14 Minipro44 dedi: Android güncellemrsi almıyor ama gelen özellikleri verdikleri ara güncrllrmr il rcihaza katıolar Genişletmek için tıkla... Evet meizu o konuda iyi
Minipro44 dedi: Android güncellemrsi almıyor ama gelen özellikleri verdikleri ara güncrllrmr il rcihaza katıolar Genişletmek için tıkla... Evet meizu o konuda iyi