Mevcut düzenden memnun musunuz?

Bu alakasız konuyu bile nereye getirdiniz ya!

Hocam yalnız değilsiniz.
Bende Müslüman'ların evrilmediğini düşünüyorum. Ama evrim inanılan bir şey değil hatırlatayım.
Bu tıpkı kanser olup ben kansere inanmıyorum demek gibi.

Hiçbir canlı evrilmedi.

Para olunca rahat, diğer türlü iğrenç.

Amerika'da yaşayan yaşıtım Tom müstakil evlerinin bahçesinde ailesiyle beraber barbekü partisi yapıyordur. Ben de anadolunun vazgeçilmez yemeği olan, artık adını bile duyunca tiksindiğim bulgur pilavını yiyorum. Yanında da ne mi? Yeşil fasulye.

Artık tek tip beslenmekten, pahalılıktan, özgürlüklerin kısıtlanmasından bıktım. Hobilerim ne mi? Şu anlık yok, bir kaykay 1000 TL'nin üzerinde olduğu için eğlenemez ve düzgün bir yemek yiyemez hale adım adım getirildim, üstelik bununla kalmıyor ve her geçen gün alt sınıf vatandaşın da alt sınıfı olmaya adım adım gidiyorum/gidiyoruz. Ben işin siyasi figür kısmına da hiç girmeyeyim en iyisi, gençliğimi bir siyasi figür için hapislerde geçirmek istemem. Kısacası memnun değilim.

30 yıllık ortalama hayatımda gözlemlediğim şu ki; bizde devlet adamı yok. mevcutta bulunanların hepsi politikacı. yalanlar, sahte vaatler, kandırmalar, geçiştirmeler.. hepsi birbirinin aynısı. kısacası hepsini toplasan bir tane adam etmez. ama diğer yandan düşündüğümde artık 25 yıllık hali hazırda bulunan bu hükümetin gitmesi ve yenilere şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü geriye dönüp baktığımızda koca bir 25 yıl var ve bu 25 yılda halkın elinde var 0, yandaşın/zenginin elinde var 10 puan. Bize Mustafa Kemal gibi, Snellman gibi halkı için çalışan, şimdiyi değil yüzlerce yıl ileriyi düşünüp hareket eden devlet adamları gerek. Ama bu gereklilik nerede vuku bulur işte orası muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…