Mevcut Hotmail hesabını silme

ValveAdalet

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Sorunum şu, ben bilgisayarıma format attım sonra arkadaşımın Microsoft Store hesabını girdim ama şöyle bir sorun oldu e posta ve hesaplarda onun hesabı var ve bilgisayar açılırken onun Microsoft Store fotoğrafı geliyor, o hesaba tıkladıgım zaman sadece yönet çıkıyor. Başka bir hesap daha ekledim (kendi hesabım) ona bastıgımda hem yönet hem de kaldır seçeneği çıkıyor. Ben arkadaşımın mail hesabını bilgisayarımdan silmek istiyorum nasıl silebilirim? Sol tıklayınca yönet seçeneği geliyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönet dedikten sonra kaldır da olması lazım.
Gördüğünüz gibi "Hesabı bu cihazdan sil" seçeneği var:

explorer_B4qYVrl7Q6.png

Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Sorunum şu, ben bilgisayarıma format attım sonra arkadaşımın Microsoft Store hesabını girdim ama şöyle bir sorun oldu e posta ve hesaplarda onun hesabı var ve bilgisayar açılırken onun Microsoft Store fotoğrafı geliyor, o hesaba tıkladıgım zaman sadece yönet çıkıyor. Başka bir hesap daha ekledim (kendi hesabım) ona bastıgımda hem yönet hem de kaldır seçeneği çıkıyor. Ben arkadaşımın mail hesabını bilgisayarımdan silmek istiyorum nasıl silebilirim? Sol tıklayınca yönet seçeneği geliyor sadece.

Bunun sebebi oturum açtığınız hesabın o e-postaya bağlı olmasıdır. Bilgisayarınıza farklı bir e-posta ile hesap açın (varsa direkt ondan oturum açabilirsiniz.) Daha sonra silmeyi deneyin.

Eki Görüntüle 884156

Hocam arkadaşın problemi Microsoft hesabı ile olduğu için farklı olabiliyor.

Bunun sebebi oturum açtığınız hesabın o e-postaya bağlı olmasıdır. Bilgisayarınıza farklı bir e-posta ile hesap açın (varsa direkt ondan oturum açabilirsiniz.) Daha sonra silmeyi deneyin.

Ustam olmadı.

Gördüğünüz gibi "hesabı bu cihazdan sil" seçeneği var:

Eki Görüntüle 884156

Ustam Microsoft hesabı Hotmail degil Outlook silmek istedigim hesaba gelince sadece yönet çıkıyor ekledigim diger hesaba geldigimde hem kaldır hem yönet seçeneği var nasıl sileceğim SS atayim mi?

Eki Görüntüle 884156

Burada dediğim gibi "Yönet"e basınca da mı çıkmıyor?

Ustam Microsoft hesabı Hotmail degil Outlook silmek istedigim. Hesaba gelince sadece yönet çıkıyor. Ekledigim diger hesaba geldigimde hem kaldır hem yönet seçeneği var. Nasıl sileceğim? SS atayim mi?
SS atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı