Mevcut netlerle sayısal 200 bin gelir mi?

burak035

Centipat
Daha fazla  
Hemen konuya gireyim.

Türkçe 20 25.
Sosyal 12 17.
Mat 0 10.
Fen 8 15.

AYT için.
Mat 0 5
Fen 0 6

Say 200 bin istiyorum. OBP 75. konu elemesi yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
AYT'den 30 TYT 60 civarı gerekiyor.
1-AYT'de mat kolay konular hangisi 10 20 net aras gerekiyor.
1-fende 20 net civarı yeter hangi konuları eleyeyim hangisine bakayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen konuya gireyim.

Türkçe 20 25.
Sosyal 12 17.
Mat 0 10.
Fen 8 15.

AYT için.
Mat 0 5
Fen 0 6

Say 200 bin istiyorum. OBP 75. konu elemesi yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
AYT'den 30 TYT 60 civarı gerekiyor.
1-AYT'de mat kolay konular hangisi 10 20 net aras gerekiyor.
1-fende 20 net civarı yeter hangi konuları eleyeyim hangisine bakayım?
Matematikte ilk 8-10 soruya çalış iyice TYT-AYT ortak olanlara. Onun yanında logaritma, diziler, parabol de çalış yeter. Fizikte Elektrik dışında her şey çalışılabilir, kimyada organik ve elektrik dışında çalış. Biyolojide de komple çalışılabilir ama bitki uzundur.

AYT fen kısmını cidden çok iyi yerlere çekebilirsiniz 30 üstü bile çıkabilirsin. AYT mat için ayni şeyi söylemem ama yine de 15-20 arasına gelme ihtimaliniz var bu son donem içinde. Mat için garanti veremem ama AYT fen gerçekten çalışırsanız karşılığını en hızlı alacağınız yerdir.

AYT fen kısmını cidden çok iyi yerlere çekebilirsiniz 30 üstü bile çıkabilirsin. AYT mat için ayni şeyi söylemem ama yine de 15-20 arasına gelme ihtimaliniz var bu son donem içinde. Mat için garanti veremem ama AYT fen gerçekten çalışırsanız karşılığını en hızlı alacağınız yerdir.
Konu elemesi yapmalımıyım

Konu elemesi yapmalı mıyım?

Yani tabii ki yapabilirsin ama 28 gün hiç de az bir zaman değil eğer gerçekten oturup tamamen çalışmayı düşünüyorsan düşündüğünden daha fazla konuyu halledebilirsin. Hiçbir konu sandığın kadar zor değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı