mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar yeni bir pakete geçerek arttırmayı biliyorum. Mevcut paketimde nasıl artırabilirim? Bana bu lazım.
Arkadaşlar yeni bir pakete geçerek arttırmayı biliyorum. Mevcut paketimde nasıl artırabilirim? Bana bu lazım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Mevcut paket nedir? Kimden alıyorsun hizmeti?
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #3 arandur dedi: Mevcut paket nedir? Kimden alıyorsun hizmeti? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom 16Mbps paket var. Şehir merkezinden uzakta oturduğum için anca bu kadar alıyorum.
arandur dedi: Mevcut paket nedir? Kimden alıyorsun hizmeti? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom 16Mbps paket var. Şehir merkezinden uzakta oturduğum için anca bu kadar alıyorum.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.653 Makaleler 13 Çözümler 19 8 Nisan 2023 #4 ADSL diye tahmin ediyorum. Teknik kapasitesi en fazla 1 Mbps. VDSL veya fiber altyapı varsa o paketlere geçin. Yoksa da TT'ye dilekçe verin.
ADSL diye tahmin ediyorum. Teknik kapasitesi en fazla 1 Mbps. VDSL veya fiber altyapı varsa o paketlere geçin. Yoksa da TT'ye dilekçe verin.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #5 Salih METİN dedi: ADSL diye tahmin ediyorum. Teknik kapasitesi en fazla 1 Mbps. VDSL veya fiber altyapı varsa o paketlere geçin. Yoksa da TT'ye dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Apartmanda fiber altyapı var ama Kablonet'in. Türk Telekom'un yok.
Salih METİN dedi: ADSL diye tahmin ediyorum. Teknik kapasitesi en fazla 1 Mbps. VDSL veya fiber altyapı varsa o paketlere geçin. Yoksa da TT'ye dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Apartmanda fiber altyapı var ama Kablonet'in. Türk Telekom'un yok.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.653 Makaleler 13 Çözümler 19 8 Nisan 2023 #6 mirac_34 dedi: Apartmanda fiber altyapı var ama Kablonet'in. Türk Telekom'un yok. Genişletmek için tıkla... O zaman mevcut İSS'niz ile taahhütünüz bittikten sonra Kablonet'e geçmeniz en doğrusu olacaktır yükleme hızı için. Zira TT fiber getirmediği müddetçe alabileceğiniz en fazla yükleme hızı 1 Mbps olacaktır.
mirac_34 dedi: Apartmanda fiber altyapı var ama Kablonet'in. Türk Telekom'un yok. Genişletmek için tıkla... O zaman mevcut İSS'niz ile taahhütünüz bittikten sonra Kablonet'e geçmeniz en doğrusu olacaktır yükleme hızı için. Zira TT fiber getirmediği müddetçe alabileceğiniz en fazla yükleme hızı 1 Mbps olacaktır.