Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2014 #1 Başlıkta da belirttiğim üzre mevcut olan bir programı bilgisayarımdan kaldıramıyorum. Bilen var ise yardım edebilir mi acaba ?
Başlıkta da belirttiğim üzre mevcut olan bir programı bilgisayarımdan kaldıramıyorum. Bilen var ise yardım edebilir mi acaba ?
Nimix Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #2 Revo uninstaller veya ccleaner ile deneyin.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: Revo uninstaller veya ccleaner ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ccleaner ile denedim gene aynı hatayı aldım. Şimdi de revo indirip deneyeceğim. Silinen üye dedi: Revo uninstaller veya ccleaner ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisi ile de denedim, olmadı. Ne yapmam lazım bunu kaldırmak için
Silinen üye dedi: Revo uninstaller veya ccleaner ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ccleaner ile denedim gene aynı hatayı aldım. Şimdi de revo indirip deneyeceğim. Silinen üye dedi: Revo uninstaller veya ccleaner ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisi ile de denedim, olmadı. Ne yapmam lazım bunu kaldırmak için
Nimix Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #4 Programın bulunduğu yerdeki dosyasını silmeyi deneyin. Program files' deki yerinde hepsini silin. Sonra denetim masasından tekrar deneyin.
Programın bulunduğu yerdeki dosyasını silmeyi deneyin. Program files' deki yerinde hepsini silin. Sonra denetim masasından tekrar deneyin.
OTOFAJİ Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #5 Aydın K dedi: Başlıkta da belirttiğim üzre mevcut olan bir programı bilgisayarımdan kaldıramıyorum. Bilen var ise yardım edebilir mi acaba ?Eki Görüntüle 40069 Genişletmek için tıkla... Programın bazı dosyaları eksik olabilir. Bundan dolayı programı tekrar indir ve kur. Sonra tekrar kaldırmak için Revo uninstaller veya IObit uninstaller bunlardan birini kullan.
Aydın K dedi: Başlıkta da belirttiğim üzre mevcut olan bir programı bilgisayarımdan kaldıramıyorum. Bilen var ise yardım edebilir mi acaba ?Eki Görüntüle 40069 Genişletmek için tıkla... Programın bazı dosyaları eksik olabilir. Bundan dolayı programı tekrar indir ve kur. Sonra tekrar kaldırmak için Revo uninstaller veya IObit uninstaller bunlardan birini kullan.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2014 #6 Yardımlar için teşekkürler arkadaşlar, hallettim. Tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklı bir durum imiş
Yardımlar için teşekkürler arkadaşlar, hallettim. Tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklı bir durum imiş