Mevcut R3 3250U laptopu bırakıp tablete geçilmeli mi?

855250

Picopat
Şu an oyunlarımı AMD Ryzen 3 3250U, 8 GB RAM ve 512 GB SSD ile çalışan bir laptopta oynuyorum. Ancak performans konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Örneğin, en basit oyunları bile Steam'den indirip oynarken ciddi donma ve kasma sorunlarıyla karşılaşıyorum. Minecraft'ı almadan önce test etmek için SK Launcher yüklemiştim, ancak sadece 15 FPS alabildim.

Düşük sistem gereksinimli indie oyunlarda bile düzgün bir performans elde edememek, beni farklı çözümler aramaya itti. Şimdi aklımda bir tablet alıp oyun deneyimini oraya taşımak var. Tabletlerin taşınabilirliği ve dokunmatik ekran avantajları güzel görünüyor, ancak aynı zamanda oyun performansı açısından beni tatmin edip etmeyeceğinden emin değilim.

Sizce mevcut laptopumla devam mı etmeliyim yoksa tablete geçmek daha mantıklı bir çözüm mü olur? Tabletlerdeki oyun performansı hakkında deneyimi olanlar varsa fikirlerinizi yazmanızı çok isterim. Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…