ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar RAM'i taktım sorun yok çalışıyor ama part number yazan yerinde harfler ve numaralar aynı olsa da büyük, küçük yazılma durumu var. Orijinal RAM midir anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Arkadaşlar RAM'i taktım sorun yok çalışıyor ama part number yazan yerinde harfler ve numaralar aynı olsa da büyük, küçük yazılma durumu var. Orijinal RAM midir anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 8 Nisan 2025 #2 Hiçbir fark yok. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 hogwartscanavarı dedi: Hiçbir fark yok. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
hogwartscanavarı dedi: Hiçbir fark yok. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.