Mevcut RAM'lere takviye RAM aldıktan sonra XMP ayarı tekrar yapılmalı mı?

hanthehun1908

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Halihazırda Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 KF436C17BBAK2/16 RAM takılı. Aynısından bir tane daha ekleyeceğim ürün elime ulaştı.

BIOS'tan ekstra bir ayar yapmama gerek var mı? Tak çalıştır devam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde gerek kalmıyor sistem eğer daha öncesinde XMP açıksa yine açık kalarak kendisi ilk boot da ayarlıyor bende öyle olmuştu.

Genelde gerek kalmıyor sistem eğer daha öncesinde XMP açıksa yine açık kalarak kendisi ilk boot da ayarlıyor bende öyle olmuştu.
Teşekkürler hocam, deneyip tekrardan BIOS'a göz atacağım frekansları kontrol etmek için, konuyu güncellerim.

Rice ederim ancak anladığım kadarı işle 2 li bit kitin vardı 3. ram mi aldın yoksa 2 li bir kit daha mı aldın ?

Tekrar BIOS üzerinden kontrol etmenizde fayda var birkaç dakikanızı alacaktır.

Rice ederim ancak anladığım kadarı işle 2 li bit kitin vardı 3. ram mi aldın yoksa 2 li bir kit daha mı aldın ?
daha açık yazsam daha güzel olurmuş, doğru Bir tane daha derken kit olarak demek istemiştim.

Kral tak çalıştır ama XMP açman maksimum 5 saniyeni alır yine de teyit etmek için girip bakabilirsin

Anca takabildim, XMP profili sıfırlanmış. OC ayarlarından frekansı 3600'e çektim. Halloldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…