Mevkisi defans olan ne yapmalı?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Hocam Fizik:10 (obez çünkü ikili mücadelede her türlü alıyor ve iri)
Güç:10
Hız:10 (fazla kiloluyum fakat herkes den çok hızlıyım bacaklarım abartı yapılı)
Stoper:10
Hiç bir kimseye pas atamıyorum topu kontrol etmeden rakip adam üzerime geliyor. Bu yüzden etrafıma bakacak zamanım yok bizim takımdan arkadaşın sesi nerede geliyorsa yere bakarak atıyorum bir yerlere

Kafanızı toptan kaldırın ve oyunu takip edin.

Stoper olmanın ilk kuralı ileri görüşlü olmaktır. Diyelim top rakip orta sahada ve sürüyor. O anda etrafında kaçırabileceği adamları rahatça görmeli ve ona göre hareket etmelisin. Ayrıca bire birlerde ilk hamleyi karşındakinin yapmasını bekle ve onu boz. Eğer görerek pas atamıyorsan top sana gelirken topa değil etrafına bakmaya çalış daha hızlı karar verirsin.

Hocam top ayağıma geldiği zaman çok heyecanlanıyorum topu düzgün tutamıyorum bile. Hemen bir hata yapsam küfür ediyorlar ailevi değerlerime kadar geliyor. Topu süremiyorum yahu.

Hocam top ayağıma geldiği zaman çok heyecanlanıyorum topu düzgün tutamıyorum bile. Hemen bir hata yapsam küfür ediyorlar ailevi değerlerime kadar geliyor. Topu süremiyorum yahu.

Sakin ol la top oynuyorsun bu kadar gergin olma(!), ciddi olursak, hocam bu kadar heyecanlanmayın. Bir de Robben'in top sürüşünü yapın rakibin aklı karışsın(rakip size yapar ise Allah kurtarsın)

Elimden ne geliyorsa yapıyorum. Bir önceki maçta arkadaşım tek defans oynattı. Ve beni karşı rakipteki defans dan kötü bulmuşlar. Yahu 20 pozisyon varsa 17-18 'ini ben tek başıma bozdum. Adam 10 kişiyle kale korudu ben yapayalnızdım.

Sakin ol la top oynuyorsun bu kadar gergin olma(!), ciddi olursak, hocam bu kadar heyecanlanmayın. Bir de Robben'in top sürüşünü yapın rakibin aklı karışsın(rakip size yapar ise Allah kurtarsın)
Ben hiç bir zaman o çalımları yemedim hocam. Bacak arası da yemedim. Denediler ama başarılı olamadılar.

Ailevi değerlerine kadar geliyorsa oynama. Benim ailevi değerlerime kadar gitse çok kötü mevzular olur.

İlla oynamak istiyorsan heyecanını yen. 50 bin kişi stadda seni izlemiyor. Seninle birlikte 10 tane ergen futbol oynuyorsunuz. Çokta kasma.

Ailevi değerlerine kadar geliyorsa oynama. Benim ailevi değerlerime kadar gitse çok kötü mevzular olur.
Yani biraz abartı oldu ama öyle bir şey olsa bende kavga çıkartırım. Ailevi değerlerime hiç kimse küfür etmedi.

İlla oynamak istiyorsan heyecanını yen. 50 bin kişi stadda seni izlemiyor. Seninle birlikte 10 tane ergen futbol oynuyorsunuz. Çokta kasma.
Bu yazıyı da okursan iyi olur. Heyecan iyi bir şey değil. Seni 50 bin kişi izlemiyor.

Bir de beton sahada oyniyorsanız çivili krampon ile oynamayın, geçen denedim ayağım kaydı belimi kırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…