Mewing işe yarar mı?

• Konuyu başlatan Plory
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 15.686

Plory

Centipat
Selamlar. Her yerde gördüğüm şu mewing işe yarıyor mu cidden? Bilimsel bir dayanağı yok doğru nefes alma tekniği sadece, bence işe yaramıyor küçükken yaparsak yarar ki zaten işe yaramasının sebebi ağzımızdan nefes almadığımız için bu yüzden mewing 15 yaşından sonra boş geliyor. Ha şu olabilir gıdığı bir nebze 2 3 yıl içerisinde eritebilir çene daha iyi gözükebilir ama maksilla kemiğine etki edeceğini düşünmüyorum.

Onun yerine yağ oranını azaltsan daha çok belli olur çenen.
Çenem zaten aşırı belirgin sadece ucu geride ve çene asimetrim var. Bunun için yapmayı düşünüyordum fakat işe yaramadığını öğrendim baya bir araştırdım. 15 yaşından sonra yapılması enayilik bence.
Evet yarıyor ama estetik gözükmek için tek başına yetmez maalesef.
Estetik gözüküyorum zaten tek sıkıntı asimetrim bir de yağ oranı genetik olarak yüzüm şiş biraz. Bu arada nasıl yarıyor açıklar mısınız? Ya da neden yaradığını düşünüyorsunuz?

Çenem zaten aşırı belirgin sadece ucu geride ve çene asimetrim var. Bunun için yapmayı düşünüyordum fakat işe yaramadığını öğrendim baya bir araştırdım. 15 yaşından sonra yapılması enayilik bence.

Estetik gözüküyorum zaten tek sıkıntı asimetrim bir de yağ oranı genetik olarak yüzüm şiş biraz. Bu arada nasıl yarıyor açıklar mısınız? Ya da neden yaradığını düşünüyorsunuz?
Onun için mewing işe yaramaz ki, geride ise daha başka tedavi yöntemleri var. En basiti ameliyat.

Onun için mewing işe yaramaz ki, geride ise daha başka tedavi yöntemleri var. En basiti ameliyat.
Hocam, aslında yarıyor anlatılan doğru olduğunda fakat ben mewingin işe yaradığını düşünmüyorum. Ameliyata gerek yok şu anlık sadece bir kusur için doğallığı bozmam zaten çok kötü durmuyor çenem belirgin olduğu için. Ama ileride genioplasti yaptırabilirim belki.

O mesajımı sizin için yazmamıştım aslında, mewing çene yapınızı düzeltiyor ya da onun gibi bir şey bu bir müddet sürüyor bir anda olacak iş değil. Yüzünüzün daha çekici görünmesini yarıyor ve bu arada 15 yaşından sonra yapılması enayilik değil, zaten bildiğim kadarıyla en çok 14-15 yaşlarında etkili oluyor.

O mesajımı sizin için yazmamıştım aslında, mewing çene yapınızı düzeltiyor ya da onun gibi bir şey bu bir müddet sürüyor bir anda olacak iş değil. Yüzünüzün daha çekici görünmesini yarıyor ve bu arada 15 yaşından sonra yapılması enayilik değil, zaten bildiğim kadarıyla en çok 14-15 yaşlarında etkili oluyor.
Benim için yazmadığınızı biliyorum, sadece neden yaptığımı belirtmek istedim. Aslında çene yapısını düzeltmiyor maksilla kemiğinin düzgün büyümesini yani öne doğru büyümesini sağlıyor. Mantıken çeneyi düzeltiyor evet ama bu ergenlikten sonra yüz oturunca yani belirli bir miktarda, işe yaramayacağını düşünüyorum.

Zaten hani bir kere kötü olmuş yüzün çenen geride kalmış burnun kemerli olmuş mewingle bunu düzeltemezsin. İnternetteki before afterların çoğuna inanmıyorum zaten çoğunda da fazla fark yok, düzgün ışık kullanıyorlar afterda.

Tiktok'a filan gördüğüm örnekler saçmalıktan ibaret. İşe yarıyorsa bile çok uzun süre yaptığınızda birazcık fark edecektir.

Hocam yüz tamamen oturana kadar yapın, 20 yaşlarına kadar yapacağım ben. Memnum olmazsam implant, genoplasti gibi seçenekler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı