KaanBytmr Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Gıdımı yok etmek istiyorum o yüzden mewing işe yarar mı? YouTube'daki çoğu insan iyi geldi diyor, bir de size sormak istedim.
Gıdımı yok etmek istiyorum o yüzden mewing işe yarar mı? YouTube'daki çoğu insan iyi geldi diyor, bir de size sormak istedim.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.350 27 Kasım 2023 #2 Hayır. Sosyal medya saçmalıkları sadece.
C Chunker Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 KaanBytmr dedi: Gıdımı yok etmek istiyorum o yüzden mewing işe yarar mı? YouTube'daki çoğu insan iyi geldi diyor, bir de size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Mewing işe yarıyor fakat gıdığınızı yok etmek için yağ oranınızı düşürmenizi öneririm.
KaanBytmr dedi: Gıdımı yok etmek istiyorum o yüzden mewing işe yarar mı? YouTube'daki çoğu insan iyi geldi diyor, bir de size sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Mewing işe yarıyor fakat gıdığınızı yok etmek için yağ oranınızı düşürmenizi öneririm.
Dark Realite Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 Hayır hiçbir işe yaramaz gıdıyı yok etmek için, mewing yapmak geri çeneyi bile düzeltemez, sadece sosyal medyada popüler olmuş bir fiyasko.
Hayır hiçbir işe yaramaz gıdıyı yok etmek için, mewing yapmak geri çeneyi bile düzeltemez, sadece sosyal medyada popüler olmuş bir fiyasko.