Mewing nedir?

Merhaba, bugün 9 gün önce mewingi bulan doktor John Mew'in bir video attığını gördüm video içeriğini yetersiz dil sebebi ile pek fazla bir şey anlayamadım ve çenemin geri olması vücudumdaki en hoş karşılamadığım olaylardan biri bende bugünden itibari ile mewing yapmaya başlamak istiyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun linki burada bazı önemli detaylar verilmiş ve pek çoğunu anlayamadım bu videonun biri bana bir kısmını çevirebilir mi artı olarak mewing hakkında bilgilere ihtiyacım var.

Hocam videoda TR alt yazı var, yeterince anlaşılır duruyor.

Özet geçmek gerekirse, sürekli burundan nefes alıp verin, duruşunuzu düzeltin diyor ilk aşamada. Mewing dediği hareket de dilin tamamının üst damağına yapışması. Başlarda yapması çok zor oluyor. Dişçiler mr çekerken de bu hareketi yaptırırlar. Kolay yolu, dişçiler şeker verirler, onu yutarken dilin yukarı yapışır olduğu yerde tutarsın. Videoda söylediği yol ise su içerken kaşları tamamen yukarı kaldır ve yutkunurken dişlerini de çok sıkmadan ama kapatıp yutkun.

Hocam videoda TR alt yazı var, yeterince anlaşılır duruyor.

Özet geçmek gerekirse, sürekli burundan nefes alıp verin, duruşunuzu düzeltin diyor ilk aşamada. Mewing dediği hareket de dilin tamamının üst damağına yapışması. Başlarda yapması çok zor oluyor. Dişçiler mr çekerken de bu hareketi yaptırırlar. Kolay yolu, dişçiler şeker verirler, onu yutarken dilin yukarı yapışır olduğu yerde tutarsın. Videoda söylediği yol ise su içerken kaşları tamamen yukarı kaldır ve yutkunurken dişlerini de çok sıkmadan ama kapatıp yutkun.
Hocam şimdi şöyle alt yazıyı fark ettim fakat genel olarak tam detay almam gerekli çünkü mewing in hatalı yapılışında kafatasında bozukluklar meydana gelebilir diye okumuştum. Çeneyi düzeltirken kafayı kırmayalım 😁 teşekkürler.

Hocam şimdi şöyle alt yazıyı fark ettim fakat genel olarak tam detay almam gerekli çünkü mewing in hatalı yapılışında kafatasında bozukluklar meydana gelebilir diye okumuştum. Çeneyi düzeltirken kafayı kırmayalım 😁 teşekkürler.

Dilin hareket alanı zaten belli. Ne kadar yanlış yapabilirsin 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı