Mezun iken kasiyer olmak mantıklı mı?

504452

Decapat
Dershaneye gidiyorum. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi boşum o boş olduğum günler kasiyerlik yapayım diyorum. Sizce yapılır mı mantıklı mı?

Dershaneye gidiyorum. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi boşum o boş olduğum günler kasiyerlik yapayım diyorum. Sizce yapılır mı mantıklı mı?
Ailen baskı yapıyor sanırım. Otur evde ders çalış. Bırak kasiyerliği.

O boş günlerde ders çalışmanız daha faydalı olabilir. O vakitler çalışmak isteseniz de 4 günlüğüne alacak kişi bulamayabilirsiniz. Genelde tam zamanlı 6 gün kadar çalıştırırlar.

Amacım MSÜ 300 puan yapmak şu an TYT 280 puan yapıyorum. Bugün iş başvuru forumu verdiler o formu doldurup işe başlayabiliyorum.

Böyle yerlerde kolay kolay 10-12 saatten aşağı çalıştırmıyorlar. 4 gün çalışsan 1 günde dinlensen veya illaki başka bir işin olsa haftada 2 gün neyin dersini çalışacaksın.

Amacım MSÜ 300 puan yapmak şu an TYT 280 puan yapıyorum. Bugün iş başvuru forumu verdiler o formu doldurup işe başlayabiliyorum.

MSÜ 300 yapınca direkt kazanmıyorsun mülakatları geçtikten sonra çağırılman için sıralamaya da girmen lazım. TYT puanın ne kadar çok olursa o kadar iyi.

Ders çalışman çok daha yararlı olacak üç kuruşa vaktini , enerjini satma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…