Mezun Olmak İçin Karne Almak Şart mı ?

Enes3170

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12. Sınıfta okuyorum. Bu yıl üniversite sınavına gireceğim. Hocalardan nefret ediyorum. Yüzlerini bile görmek istemiyorum.14 Haziran’da okula gidip karne almak istemiyorum. Karne almazsam mezun olmamda ya da üniversite sınavına girmemde problem yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben de almak istemiyorum karne. Alt üstü bir kağıt parçası yani bence almazsak bir şey olmaz.

Karne önemli bir belge değil ama mezuniyet belgesini almanızda yarar var. Bizde mezuniyet belgesi karne verildikten birkaç hafta sonra verilmişti en azından onu almanız iyi olur.

Hocam bu mezuniyet belgesini karne ile birlikte veriliyor sanıyordum. Birde hocam bu mezuniyet belgesi tam olarak ne işime yarar?

Hocam bu mezuniyet belgesini karne ile birlikte veriliyor sanıyordum. Birde hocam bu mezuniyet belgesi tam olarak ne işime yarar?
Mezuniyet belgesi dediğim lise diploması ve bizim okulda karneden birkaç hafta sonra okuldan ücretle vermişlerdi diye hatırlıyorum ama her okulda aynı şekilde mi onu bilmiyorum. E - devlette diplomaya benzer bir belge hizmeti var ama kurumlardaki geçerliliğini bilmiyorum.

Dostum ben mezuniyet belgemi aldım fakat hiç bir şekilde kayıtlarda falan kullanmadım ama gerekli olacağı bariz belli o yüzden almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…