Genelde karne alımından 1-2 ay sonra ücretli veriliyor. Normalde ücret almaları yasak olsa da, okul müdürleri dinlemiyor.Hocam bu mezuniyet belgesi karne ile beraber mi veriliyor?
Hocam benim de bildiğim kadarıyla dışarıdan da alınıyor. Eğer alırsanız beni de bilgilendirir misiniz? Ben de kuruş vermek istemiyorum üzerimde emeği olmayan kişilere.Hocam sanırım buradan mezuniyet belgesini alabilirim.Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, lise mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir, barkodlu lise mezuniyet belgesi oluşturabilirsiniz. Bu hizmet ile 2008 yılı sonrası mezun olmuş kişileri için belge oluşturulabilmektedir.www.turkiye.gov.tr
Ne bu okula ne ögretmenlere bırak parayı günahımı bile vermem.
Belgeyi aldığım zaman buraya yazarım hocamHocam benim de bildiğim kadarıyla dışarıdan da alınıyor. Eğer alırsanız beni de bilgilendirir misiniz? Ben de kuruş vermek istemiyorum üzerimde emeği olmayan kişilere.
Eğer burdan alınan diploma üniversiteye kayıt olmak için kullanılabilir durumdaysa buraya yazarsanız bende sevinirim. TeşekkürlerHocam sanırım buradan mezuniyet belgesini alabilirim.Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, lise mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir, barkodlu lise mezuniyet belgesi oluşturabilirsiniz. Bu hizmet ile 2008 yılı sonrası mezun olmuş kişileri için belge oluşturulabilmektedir.www.turkiye.gov.tr
Ne bu okula ne ögretmenlere bırak parayı günahımı bile vermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.