DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 Muhammed Hatay dedi: Merak ediyorum mühendislik dışında bölüm okuyanlara tavsiyeniz var mı? Çünkü benim aklıma hiçbir fikir gelmiyor onlar için. Genişletmek için tıkla... Bölümün nedir dostum?
Muhammed Hatay dedi: Merak ediyorum mühendislik dışında bölüm okuyanlara tavsiyeniz var mı? Çünkü benim aklıma hiçbir fikir gelmiyor onlar için. Genişletmek için tıkla... Bölümün nedir dostum?
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #12 DjKedi dedi: Bölümün nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Ben henüz üniversitede değilim ama hukuk için öneri alabilirim.
DjKedi dedi: Bölümün nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Ben henüz üniversitede değilim ama hukuk için öneri alabilirim.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #13 Muhammed Hatay dedi: Ben henüz üniversitede değilim ama hukuk için öneri alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hukuk için çevre önemli diye biliyorum. Yani ne kadar fazla avukat tanırsan o kadar iyi . Gidip birkaç avukat ile görüşerek, tavsiye isteme ayağına bir çevre kurabilirsin.
Muhammed Hatay dedi: Ben henüz üniversitede değilim ama hukuk için öneri alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hukuk için çevre önemli diye biliyorum. Yani ne kadar fazla avukat tanırsan o kadar iyi . Gidip birkaç avukat ile görüşerek, tavsiye isteme ayağına bir çevre kurabilirsin.