Mezun senede Boğaziçi İngiliz dili ve edebiyatı kazanılır mı?

idvaddict

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene kesinlikle istediğim gibi çalışamadım, farkındayım. Psikolojik nedenlerden dolayı asla kendi potansiyelimde bir performansla çalışamadım. Bu yüzden mezuna kalmayı düşünüyorum çünkü biliyorum ki istediğim yer gelmeyecek. Yarından itibaren düzgün bir çalışma ile Boğaziçi İngiliz dili ve edebiyatı kazanabilir miyim? YDT netlerim iyi, 70 civarı. 75'e çıkarabileceğimi düşünüyorum. TYT netlerim sözel dışında cidden kötü. Matematiği bir türlü halledemedim. Bu sene matematik ve fene yoğunlaşsam, matematiğin açıklarını fenle kapatsam olur mu?

Hocam her zaman full'e oynamanızı tavsiye ederim. Sınırlarınızı zorlayın, fen için kendinizi şartlandırırsanız zaten yapamazsınız. Tüm potansiyelinizi verip gerçekten istekli olursanız yapabildiğinizi fark edeceksiniz.

Matematiğin açığını belirli bir yere kadar kapatabilirsin. Ben de bu sene mezunum dilden gireceğim sınava 1 hafta sonra. YÖK Atlas Dil'den Boğaziçi'ye giren son kişilerin netlerine bak. Ona göre matematikten biraz düşürüp fene ver o şekilde puan hesaplama motorundan deneye deneye bak gör. Ama benim sana tavsiyem matematik ve fenin üzerine düş ki dilciler zaten matematik ve fen yapamıyor sen onlara ne kadar fark atarsan standart sapmadan dolayı sana puan olarak geri yansısın. 1 senelik çalışmayla matematiği 20 üstü feni de 12 üstü kolaylıkla yaparsın. Ben de sene başı 50 TYT 60 YDT falandım şu an 90 TYT, 75 civarı da YDT yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı