Mezun senesinde baristacılık yapılır mı?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bu sene YKS'ye girdim ve sonuçlarımdan memnun olmadığı için mezuna bırakmaya karar verdim. Bugün getiriş'te ilanlara bakarken evime 2 km mesafede baristacılığa başvurdum ve kabul edildi. Salı günü görüşme için gideceğim. Nelere dikkat etmeliyim? Baristacılık zor mudur?

Baristalık ilk birkaç hafta zorlayabilir ama size orada öğreten birisi olacaksa olur. Mekan çok kalabalık müşteriye sahip değilse eğlenerek yaparsınız. Ama tavsiyem derslerinize ağırlık vermeniz.

Baristalık ilk birkaç hafta zorlayabilir ama size orada öğreten birisi olacaksa olur. Mekan çok kalabalık müşteriye sahip değilse eğlenerek yaparsınız. Ama tavsiyem derslerinize ağırlık vermeniz.
Uzun süredir düşünmekten kafayı sıyıracağım. Sanırım mezuna bırakıp ders çalışmayı deneyeceğim.

Yaz dönemlerinde baristacılık yapıyordum. Meşrubat türlerini internette video izleyerek öğrenmiştim ben, kalanı el becerisi ve iletişim. Çalıştığım yer de gayet sakindi. Çoğunlukla çay kahve yapıyordum, tek de değildim. Deneyimli bir arkadaşla beraberdim, bilmediğim meşrubatları içkileri hazırlayıp yapılışlarını öğretiyordu.

Zorluğu bütün gün ayakta durması ve süpervizörlerle burun buruna olmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı