Ders çalıştım temelimde var denebilir limit türev integral gibi konuları gördüm öğrendim sayılır ama kural ezberleyerek öğrendim. Mantığını kavramadan, ispatını anlamadan öğrendim(tam öğrendim sayılmaz).Tam oturdu dersem yalan olur. Fen kısmım çok eksik oturupta TYT'sini bile hiç bitirmedim özellikle bu sene orayı yukarıya çekmem gerekiyor. Nereden başlayacağımı bilsem çok iyi olur.
Mezun senemde dershane her şeyin aksine beni 10 adım geriye attı. Evde kendim çalışsaydım daha verimli olurdu. Sadece deneme kampına gitsen daha iyi olur. Kendine güveniyorsan koçluğa bile gerek yok. Yapamadığın konularda özel ders al. Youtubede bir sürü hoca var. Şahsen bi zaman sonra dershaneye sadece denemeye ve soru çözümüne gitmek dışında gitmiyordum. Bence yanına bile yaklaşma dershanelerin. Evde kendin daha iyisini başarırsın.Dostlar, bu sene sayısal 360k sıralama yaptım ve mezuna kalıp İzmir, Manisa (CBÜ İzmir’e yakın olduğu için) veya Ankara gibi şehirlerde endüstri mühendisliği ya da işletme/iktisat gibi bölümler okumak istiyorum. Bu sene evde hiç verimli çalıştığımı hissetmedim, hissettiysem de çok nadir oldu. Üniversitede okuyup diploma alıp profesyonel spor kariyeri yürütmek istiyorum bir yandan. Annem ve çevredekiler dershane şart gibisinden söylüyorlar ve fiyatlar çok yükseldi, 100 bin TL’den aşağı yok. En verimli çalıştığımı hissettiğim yer kütüphane oldu. Sizce disipline olmak için dershane mi daha mantıklı, yoksa kütüphane + koçluk + haftada 1 soru çözümü için özel ders mi daha mantıklı olur? Ne diyorsunuz?
Soru sormalı paketi alabilirsin evde soru soracağın kimsen yoksa zorlaşıyor bazen. İçine deneme dahil mi diye de sor. Youtubede Cidden çok kaliteli hocalar var. Dershaneye vereceğiniz parayla kaliteli ders be test kitapları alabilirsiniz. Birçok dershane ya kendi saçma sapan yayınlarını veriyor ya da en ucuz kaynakları. Tekrar bir daha test kitabı parası harcamanız gerekecek.konu sahibiyle kişiyle aynı kaderi paylaşıyorum resmen. dershaneye benim de 100 bin tl ayıracak bir bütçem ne yazık ki yok. birkaç haftadır doping hafızayı araştırıyorum, daha önce kullananlarla konuşuyorum. içinde özel dersin olduğu, soru sormalı paketinin fiyatı 25 bin küsür. fiyat/performans açısından bütçeme uygun. + kütüphane desteği ile bu işi halledebilirim gibi hissediyorum. tabi her şeyin başı odaklanmakta bitiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.