Mezun senesinde nasıl sosyalleşilir?

Vectorland

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu sene YKS'ye girdim ama muhtemelen mezuna kalacağım, lisede arkadaslarimin cogu muhtemelen üniversiteye gececek ve eskisi kadar sohbet etmiyorum.

Sizce mezun senemde nasıl sosyallesebilirim?

Yaşadığın şehir benim gibi köy olan ama "şehir" diye geçen yerlerden ise pek bir şansın yok, kafelere falan git diyeceğim ama orada nasıl yeni insanlar ile tanışılır inan bilmiyorum, halk eğitim de bilgisayar veya ilgi alanınıza dair bir kursa gidebilirsiniz, örneğin KPSS için tam adını hatırlamadığım bir bilgisayar kursu almanız önerilir, o kursta yaşıt olsun akran olsun her türlü insan bulabilirsiniz.

Veya yaşadığın şehirin halı saha oyuncu bulma grupları oluyor onları bir şekilde bulup üye olabilirsin.

Son düzenleme:
Yaşadığın şehir benim gibi köy olan ama "şehir" diye geçen yerlerden ise pek bir şansın yok, kafelere falan git diyeceğim ama orada nasıl yeni insanlar ile tanışılır inan bilmiyorum, halk eğitim de bilgisayar veya ilgi alanınıza dair bir kursa gidebilirsiniz, örneğin KPSS için tam adını hatırlamadığım bir bilgisayar kursu almanız önerilir, o kursta yaşıt olsun akran olsun her türlü insan bulabilirsiniz.

Veya yaşadığın şehirin halı saha oyuncu bulma grupları oluyor onları bir şekilde bulup üye olabilirsin.
Ben Istanbulda yasiyorum, bahsettigin yerler pek ilgilimi cekmiyen yerler acikcasi ama fikrin icin tesekkurler

Kütüphaneler olabilir yada bazı kafelerde ders çalışmak için gelenler oluyor oralarda da ders çalışılabilir. Böyle yerlerde arkadaş bulabilirsiniz.

Kütüphaneler olabilir yada bazı kafelerde ders çalışmak için gelenler oluyor oralarda da ders çalışılabilir. Böyle yerlerde arkadaş bulabilirsiniz.
Evet oralara gitmeyi planliyorum, molada birileriyle sohbet acarim

Konserler gibi sosyal etkinliklere gidebilir veya çeşitli etkinliklere gönüllü olabilirsiniz.
Benim yasadigim ilcede pek konser olmuyor, olan yerlere gidince aksam falan oluyo ailem firca atiyor, etkinlerden kastetigin ne gibi? Ornek verebilir misin?

Benim yasadigim ilcede pek konser olmuyor, olan yerlere gidince aksam falan oluyo ailem firca atiyor, etkinlerden kastetigin ne gibi? Ornek verebilir misin?
Mesela fuar alanı gibi yerler olabilir İstanbuldaysan illaki rastlarsın sosyal medyada yada dışarda panolarda.

Gönüllüyüz biz gibi çeşitli platforlardan, yapılan etkinliklere gönüllü aranıyor. Belki göz atabilirsiniz diye söyledim hocam.
Örnek:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı