Mezun senesinde yazılım öğrenilir mi?

ManchesterCity

Hectopat
Bu sene mezunum ama önceki seneden temelim var ve 20 Haziran'da başladım yani kalan sürede günde 4 5 saat çalışsam rahat hallederim gibi duruyor. Epey boş zamanım kaldığı için günde 2 3 saat yazılım bakayım diyorum sizce mantıklı mı? (dershane vs gitmiyorum.)

İyi bir üni için bu süreyi YKS çalışmana aktarman daha isabetli olur üniversitede bunun için bol bol zamanın olacak bu yıl kazanmış biri olarak söylüyorum.

Mantıklı değil. Sıfır yazılım bilgisi ile üniversiteye başladıktan sonra kendinizi yeterince geliştirebilirsiniz. Sınava odaklanın

İyi bir üni için bu süreyi YKS çalışmana aktarman daha isabetli olur üniversitede bunun için bol bol zamanın olacak bu yıl kazanmış biri olarak söylüyorum.
Hocam daha şimdiden ayt matematiği bitirdim tyt 95 falan yapıyorum bir tek ayt fen ve tyt çalışacağım yıl içinde ve 4 5 saatten sonra sıkılıyorum o yüzden boş zamanımı değerlendirmek açısından iyi olur diye düşündüm.

Hayır sınava odaklan.
Hocam 7 24 ders çalışamam ki.

Elbette boş zamanlarını bu şekilde değerlendire de bilirsin sonuçta hiç kimse makine değil ama mutlaka kontrollü olsun eğer seni rahatlatacağına inanıyorsan üzerinde çalışabilirsin. Hangi dilden başlanır diye aptal bir konu açma lütfen. Kendine bir proje bul ve bu projeyi hangi dil ile yapabileceğini öğren derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…