Mezun senesinin ilk TYT netleri iyi mi?

YKSKURTULDUK

Centipat
Daha fazla  
Bugün TYT denemesi oldum ve sonuçlarım şöyle geldi:
Türkçe 40 soruda 31 doğru 4 yanlış.
Sosyal 20 soruda 13 doğru 5 yanlış.
Temel matematik 40 soruda 23 doğru 2 yanlış.
Netlerim bence ilk deneme için gayet iyi ama ben şunu sormak istiyorum. Ben TYT'de hiçbir zaman matematiğin tamamını göremiyorum genelde hep matematiğin 26-29 sorusunu anca görüyorum. Şimdi ben burada ne yapmalıyım? TYT Türkçe süremden mi kısmalıyım yoksa TYT matematikteki işlem yeteneğimi mi geliştirmeliyim?

Bugün TYT denemesi oldum ve sonuçlarım şöyle geldi:
Türkçe 40 soruda 31 doğru 4 yanlış.
Sosyal 20 soruda 13 doğru 5 yanlış.
Temel matematik 40 soruda 23 doğru 2 yanlış.
Netlerim bence ilk deneme için gayet iyi ama ben şunu sormak istiyorum. Ben TYT'de hiçbir zaman matematiğin tamamını göremiyorum genelde hep matematiğin 26-29 sorusunu anca görüyorum. Şimdi ben burada ne yapmalıyım? TYT Türkçe süremden mi kısmalıyım yoksa TYT matematikteki işlem yeteneğimi mi geliştirmeliyim?
Sosyali düzeltirsen süper olur. Şuanki zaten iyi başlangıça göre mükemmel. Ayrıca matematige yüklenmeni tavsiye ederim. Bazen seçecegin bölüme göre değişebilir. Mesela dilciysen matematiğe yük ver.

Sosyali düzeltirsen süper olur. Şu anki zaten iyi başlangıça göre mükemmel. Ayrıca matematige yüklenmeni tavsiye ederim. Bazen seçecegin bölüme göre değişebilir. Mesela dilciysen matematiğe yük ver.

Eşit ağırlığım, şu an matematik ve Türkçeye çok ağırlık veriyorum yani günün yarısını matematiğe vermeye çalışıyorum ama sıkıntı şu denemelerde matematikte maksimum 29. soruya kadar görebildim acaba bunu nasıl yükselteceğim? Deneme çözdükçe hallolur mu?

Eşit ağırlığım, şu an matematik ve Türkçeye çok ağırlık veriyorum yani günün yarısını matematiğe vermeye çalışıyorum ama sıkıntı şu denemelerde matematikte maksimum 29. soruya kadar görebildim acaba bunu nasıl yükselteceğim? Deneme çözdükçe hallolur mu?
Daha yolun basindasin. Artar o sen düzenli calismaya devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı