Mezuna bırakmak mantıklı mı?

Oguzkaan0

Centipat
Daha fazla  
Bu sene havacılık elektrik elektronik bölümüne yerleştim. Sizce bir sene daha hazırlanıp havacılık ve uzay mühendisliği için çalışmalı mıyım? Bu sene çok fazla kişinin mezuna bırakacağını duyuyorum ama gerçekte böyle bir şey var mı, emin değilim. Sizce şu an mezuna bırakmak nasıl bir karar olur? DGS, yatay geçiş ya da ikinci öğretim şansım yok. (DGS ve yatay geçiş puanım yetmediği için; ikinci öğretim ise mühendisliklerde, bildiğim kadarıyla, olmadığı için.)

Bu sene havacılık elektrik elektronik bölümüne yerleştim. Sizce bir sene daha hazırlanıp havacılık ve uzay mühendisliği için çalışmalı mıyım? Bu sene çok fazla kişinin mezuna bırakacağını duyuyorum ama gerçekte böyle bir şey var mı, emin değilim. Sizce şu an mezuna bırakmak nasıl bir karar olur? DGS, yatay geçiş ya da ikinci öğretim şansım yok. (DGS ve yatay geçiş puanım yetmediği için; ikinci öğretim ise mühendisliklerde, bildiğim kadarıyla, olmadığı için.)

Sizin ne kadar istediğinize bağlı. Ortalama zekadaysanız ve bol bol çalışırsanız her türlü kazanacağınızı düşünüyorum zaten.

Hocam her sene mezun sayısı artıyor kontenjanlar düşüyor rakip çoğalıyor sınavlar zorlaşıyor en doğru kararı siz verirsiniz ama ben bırakmama yönündeyim.

Bende aynı bölüme yerleştim hocam hangi şehirdesin ayrıca mezuna kalma OBP kırılmış olacak işin çok zor zaten hile hurda her sene daha da artıyor bir an önce meslek sahibi olup bu ülkeden gitmeye bak.

Hocam her sene mezun sayısı artıyor kontenjanlar düşüyor rakip çoğalıyor sınavlar zorlaşıyor en doğru kararı siz verirsiniz ama ben bırakmama yönündeyim.

Kafamı karıştıran nokta havacılık ve uzay muhendıslıgı ya da ucak muhendıslıgının ucak bakım, hava elektrık, govde motor gıbı bolumlerle neredeyse aynı sıralamalara sahıp olmaları. Mesela Kocaeli ucak govde motor 63 bınle kapatmıs, havacılık ve uzay mühendislıgı 51 bın ıle kapatmıs. Bunları gordukce bu bölümü okumak mantıklı gelmeye baslıyor.

Bende aynı bölüme yerleştim hocam hangi şehirdesin ayrıca mezuna kalma OBP kırılmış olacak işin çok zor zaten hile hurda her sene daha da artıyor bir an önce meslek sahibi olup bu ülkeden gitmeye bak.

Kapadokya'ya yerleştim, sizin neresi?

Kafamı karıştıran nokta havacılık ve uzay muhendıslıgı ya da ucak muhendıslıgının ucak bakım, hava elektrık, govde motor gıbı bolumlerle neredeyse aynı sıralamalara sahıp olmaları. Mesela Kocaeli ucak govde motor 63 bınle kapatmıs havacılık ve uzay mühendislıgı 51 bın ıle kapatmıs bunları gordukce bu bölümü okumak mantıklı gelmeye baslıyor.

Kapadokyaya yerleştim sizin neresi.

Aynısı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı