damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 25 Ağustos 2022 #1 12.sınıfımda boşladım ve mezuna kaldım. Hedefim YBS Akdeniz kazanmak. Nasıl bir program hazırlamalıyım? Program hazırlamada çok beceriksizim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
12.sınıfımda boşladım ve mezuna kaldım. Hedefim YBS Akdeniz kazanmak. Nasıl bir program hazırlamalıyım? Program hazırlamada çok beceriksizim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Pscyhotherapy Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Matematiğe ve paragraf çözmeye ciddi anlamda önem vermen gerekiyor. Program hazırlarken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm.
Matematiğe ve paragraf çözmeye ciddi anlamda önem vermen gerekiyor. Program hazırlarken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 25 Ağustos 2022 #3 Pscyhotherapy dedi: Matematiğe ve paragraf çözmeye ciddi anlamda önem vermen gerekiyor. Program hazırlarken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sence günde kaç saat çalışılmalı?
Pscyhotherapy dedi: Matematiğe ve paragraf çözmeye ciddi anlamda önem vermen gerekiyor. Program hazırlarken bunları göz önünde bulundurmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sence günde kaç saat çalışılmalı?
Pscyhotherapy Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 damndaniel dedi: Sence günde kaç saat çalışılmalı? Genişletmek için tıkla... Bence dershaneye gitmiyorsan en az 6 saat en fazla 10 saat çalışabilirsin diye düşünüyorum.
damndaniel dedi: Sence günde kaç saat çalışılmalı? Genişletmek için tıkla... Bence dershaneye gitmiyorsan en az 6 saat en fazla 10 saat çalışabilirsin diye düşünüyorum.